MENTOR

Az InfoService kiemelt terméke a korszerű MS MVC .Net technológiával megvalósított WEB alapú MENTOR termékcsalád, amely moduláris felépítésével biztosítja Partnerei részére, a cég üzleti-adminisztrációs folyamatainak teljes integrációját, vezérlését, elemzését, dokumentálását, a folyamatok valós idejű adataival. A moduláris kialakításnak köszönhetően egy jól méretezhető hatékony támogatási rendszer alakítható ki bármilyen vállalati környezetben.

A MENTOR moduljai (Workflow, Document Management, Business Intelligent, Plan, Telesales, CLM, EDI és számos egyéb kiegészítő modulja) integrált módon szolgálja Partnereinket a szerződéskötési, gyártási, beszerzési, teljesítésigazolási, számla likvidációs, bonus elszámolási, szállítmányozási tevékenységi adatelemzési és minden egyéb implementált folyamat megvalósításában. Mindezt egy adattárházra épített, teljes körű beszámolói, elemzési és tervezési funkciók mellett.

A piacok ismerete mellett minden vállalkozás sikerének egyik záloga, a folyamatok, vezetői döntésekhez szükséges információk naprakész ismerete és azok dinamikus kezelése. Ebben nyújt segítséget a MENTOR!